icloud hesap hackleme nasıl yapılır?

icloud hesap hackleme nasıl yapılır , icloud hesap hackleme nasıl yapıyor, icloud hesap hackleme, icloud hackleme, icloud şifre kırma , icloud nedir , icloud hackleme, icloud hackleme nasıl ,icloud hackleme nedir gibi sorular soruyorsunuz.

Unutmayın ki hiç bir yazılım tam güvenli değildir. Kötü niyetli hackerlar , icloud , instagram ,twitter gibi popüler mecralarda ünlülerden başlayarak istedikleri kişilerin özeline erişebiliyorlar.

icloud hesap hackleme nasıl yapılır?

Bugünlerde, en sıradan teknoloji kullanıcısı bile muhtemelen Bulut depolamada çevrimiçi olarak depolanan verilere sahip. Avantajları açıktır, tüm verileriniz tek bir yerde güvende, herhangi bir cihazınızdan ve dünyanın neresinde olursanız olun erişilebilir. Bunların tümü, cihazın kendisinde herhangi bir değerli depolama alanı kullanmadan, en sevdiğimiz cihazların daha ucuz, daha hızlı ve daha hafif olabileceği anlamına gelir.

Apple’ın bulut depolama hizmeti iCloud, fotoğraflarınızı, mesajlarınızı, takviminizi, kişilerinizi, notlarınızı ve daha fazlasını kaydetmenize olanak tanıyarak bunları tüm aygıtlarınızda anında kullanılabilir hale getirir. Hatta iCloud, tüm iOS aygıtınızı otomatik olarak yedekler, böylece kaybederseniz veya yenisini alırsanız, kolayca geri yükleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, tüm bu kolaylığın diğer tarafı, hepimizin artık çevrimiçi olarak depolanan büyük miktarda kişisel veriye sahip olması ve bu da onu bilgisayar korsanlarına karşı savunmasız hale getirmesidir. Artık üçüncü bir tarafın bu verileri çıkarmasına ve sizi gözetlemek için kullanmasına izin veren halka açık hizmetler bile var. Bu yazıda, nasıl çalıştıklarını ve onlara karşı nasıl korunabileceğinizi açıklayacağız.

İCloud hackleme nasıl çalışır?

icloud hesap hackleme nasıl yapılır , icloud hesap hackleme nasıl yapıyor, icloud hesap hackleme, icloud hackleme, icloud şifre kırma , icloud nedir , icloud hackleme, icloud hackleme nasıl ,icloud hackleme nedir gibi sorularınız bir kısmına cevap verdik. Şimdi detaylara inelim.

icloud hesap hackleme nasıl yapılır , MSpy , Mobistealth ve Highster Mobile gibi birçok iPhone casus yazılım sağlayıcısı artık geleneksel casus yazılım uygulamalarının yanı sıra bir iCloud çözümü de sunuyor. Bu çözümler, kurbanın iCloud hesabına erişerek ve çevrimiçi depolanan cihazının iCloud yedeklemesinden veri alarak çalışır.

Cihaza yüklenen geleneksel iPhone casus yazılım uygulamalarının aksine, iCloud çözümleri verilere kurbanın iCloud yedeklemesi aracılığıyla çevrimiçi olarak erişir ve bu nedenle bilgisayar korsanının aygıta fiziksel olarak erişmesini gerektirmez. Bu nedenle, genellikle “Uzaktan” veya “Jailbreak Olmayan” casus yazılım çözümleri olarak tanıtılırlar.

Hangi verilere erişilebilir?

Bu hizmetin fiyatları ayda 15 $ ‘dan başlıyor ve kurbanın yedeğinden çıkarılan verilerin tümü, kullanışlı bir web portalı aracılığıyla bilgisayar korsanının kullanımına sunuluyor. Bu yöntemi kullanan bilgisayar korsanlarının kullanabileceği veri miktarının geleneksel casus yazılımlar kadar fazla olmadığına dikkat çekmek önemlidir. Örneğin, GPS konum izleme, tuş kaydı veya kamera / mikrofonu açma becerisinin tümü, casus yazılımın cihazın kendisine yüklenmesini gerektirir. Ancak, bir iCloud yedeklemesinden çıkarılan veriler tipik olarak WhatsApp ve metin mesajlarını, tarama geçmişini, arama günlüklerini, yüklü uygulamaları, notları, takvimi, kişileri ve daha fazlasını içerebilir.

İCloud Hesabı Nasıl Kesilir

icloud hesap hackleme nasıl yapılır bazı insanlar merak etmektedir. İşinizde uzman değilseniz unun bazı riskleri vardır . Ayrıca kimlik avı tekniği üzerinde de çalışabilirsiniz. Bu teknikte, kişiye gönderilen URL, öyle görünse de iCloud’unki değildir. Bu numara, kişiyi, gerçekte size kimliğini ve şifresini verecekken profillerinde oturum açtığını düşünmeye ikna eder.

İCloud hesabını hacklemenin başka bir yolu da keylogger kullanmaktır. Bu, hedef telefona bir keylogger yüklemenizi gerektirecektir. Başarıyla yapıldığında, cihaza yazdıkları her şeyi okuyabilirsiniz. Bu şekilde, casusluk yapmaya çalıştığınız kişinin kimliğini ve şifresini öğrenebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz pek çok araç var. Tüm bunlar, herhangi bir sorun yaşamadan herhangi birinin iCloud hesabına girmenize yardımcı olur. Birisinin giriş bilgilerini anladığını bile bilmeyecekler.

KidsGuard’ı iCloud Hesabını Hacklemek İçin Kullanma

icloud hesap hackleme nasıl yapılır bir başka yolu da KidsGuard benzer bir teknik üzerinde çalışır. İOS verilerini kesmek için hedef cihazın iCloud ayrıntılarını gerektirir. Araçlar, iCloud ile otomatik olarak senkronize edilebilir; bu, birisinin hesabınıza erişmesi durumunda, cihazla bağlantılı tüm bilgilere erişebileceği anlamına gelir. Bilmeleri gereken tek şey e-posta kimliğiniz ve şifrenizdir. İPod, iPhone, iPad vb.Apple cihazlarının çoğuyla uyumludur.

Özellikleri

  • Kendisine senkronize edilen her türlü veri izlenebilir. Buna tarayıcı geçmişi, arama kayıtları, notlar, videolar, fotoğraflar, takvim, notlar, yer imleri, hatırlatıcılar vb.
  • Ayrıca, Xfinity wifi, casus mesaj ve Hat ve WhatsApp mesajlarını görüntüleyebileceksiniz.
  • Özel hüküm sayesinde, ziyaret edilen konumların geçmişini görebilir ve Gmail hesabını şifre olmadan hackleyebilirsiniz.
  • Casusluk yaptığınız kişinin hiçbir fikri olmayacak.
  • Üçüncü taraf uygulamaları kullanarak resimleri ve videoları görebilirsiniz.
  • Cihazı jailbreak yapmanız gerekmeyecek.
  • 10.0 veya sonraki tüm iOS çalışan cihazlarla uyumludur.

İCloud korsanlığına karşı savunmasız mıyım?

icloud hesap hackleme nasıl yapılır yollarından bahsettik birazdan ondan instagram hesap hacklemeden nasıl korunuruz ondan bahsedelim. Bir bilgisayar korsanının kurbanın cihazına dokunmadan iCloud casus yazılımını başarıyla kullanabilmesi için üç önemli kriterin karşılanması gerekir. Bunlar:

  1. Bilgisayar korsanı, kurbanın Apple Kimliğini ve şifresini bilmeli (veya bulmuş olmalıdır). Hizmet, kurbanın iCloud hesabına bu şekilde erişir.
  2. Kurbanın hesabında iki faktörlü kimlik doğrulama etkinleştirilmemelidir. Bu, bilgisayar korsanlarının başka birinin iCloud hesabına erişmesini zorlaştıran ekstra bir güvenlik katmanıdır.
  3. Kurbanın cihazı iCloud’a yedeklenecek şekilde yapılandırılmalıdır. Böylece, verileri çıkarmak için çevrimiçi olarak kullanılabilen düzenli yedeklemeler vardır.

Kurbanın cihazı uygun şekilde yapılandırılmamışsa, bilgisayar korsanının gerekli değişiklikleri yapmak için fiziksel erişime ihtiyacı olacaktır.

İCloud korsanlığına karşı nasıl koruma sağlarım?

İCloud casus yazılımını tespit etmek çok zor bir iştir. Öncelikle, tüm verilere çevrimiçi olarak erişildiği ve iPhone’a hiçbir şey yüklenmediği için, cihazın kendisini inceleyerek tanımlamak mümkün değildir. Ayrıca, Google gibi diğer teknoloji devlerinin aksine Apple, müşterilerine iCloud için tam erişim günlükleri sunmadığından, çevrimiçi yetkisiz erişimi tespit etmek de zordur.

Ancak, bu tür bir saldırı konusunda endişeleriniz varsa, buna karşı korunmak için yapabileceğiniz şeyler vardır:

  1. Apple Kimliğinizin parolasını değiştirin. Şifrenizi birkaç ayda bir değiştirmenizi ve diğer hizmetler için kullandığınız şifreyi kullanmamanızı öneririz. Talimatlar için burayı tıklayın .
  2. Apple Kimliğiniz için İki Faktörlü kimlik doğrulamayı açın. Henüz açılmadıysa, birisi şifrenizi bilse bile hesabınıza erişebilecek tek kişinin siz olduğunuzdan emin olmanızı sağladığından bunu yapmanızı öneririz. Talimatlar için burayı tıklayın .
  3. Aygıtınızda iCloud yedeklemelerini devre dışı bırakın. Bu, cihazınızın yedeklemelerinin artık çevrimiçi olarak depolanmayacağı ve bilgisayar korsanları tarafından erişilemeyeceği anlamına gelir. Bunun yerine telefonunuzu bilgisayarınızdaki iTunes’a yedeklediğinizden emin olun. 

icloud hesap hackleme nasıl yapılır , icloud hesap hackleme nasıl yapıyor, icloud hesap hackleme, icloud hackleme, icloud şifre kırma , icloud nedir , icloud hackleme, icloud hackleme nasıl ,icloud hackleme sorularına cevap verdiğimizi düşünüyoruz.

icloud hesap hackleme nasıl yapılır başlıklı yazımızı beğendiyseniz İnstagram hesap hackleme nasıl yapılır başlıklı yazımıza bakmanızı tavsiye ederiz.

Son Yazılar

Instagram Threads Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Threads'de profil oluşturmak için Instagram hesabınızla giriş yapmanız gerekir. Instagram hesabınız yoksa bir hesap oluşturabilirsiniz. Threads'de, sahip olduğunuz her...

Instagram Threads Hesabı Nasıl Silinir ?

Instagram Threads Hesabı Nasıl Silinir yazımıza hoş geldiniz. Instagramın yeni kullanıma açtığı threads uygulamasını beğenmemiş olabilirsiniz.Threads uygulamasının nasıl silindiğini merak...

Zetlog Whatsapp Takip Nasıl Yapılır?

Zetlog Whatsapp Takip Nasıl Yapılır,Zetlog Whatsapp Takip Nedir,Zetlog Whatsapp Takip Nasıl Yapılır,Whatsapp Takip Nasıl Yapılır,Zetlog Nedir,Zetlog Whatsapp Takip Nedir, gibi sorulara cevap...

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Sosyal Medya

212BeğenenlerBeğen
1,762TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son yazılar

Instagram Threads Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Threads'de profil oluşturmak için Instagram hesabınızla giriş yapmanız gerekir. Instagram hesabınız yoksa bir hesap oluşturabilirsiniz. Threads'de, sahip olduğunuz her...

Instagram Threads Hesabı Nasıl Silinir ?

Instagram Threads Hesabı Nasıl Silinir yazımıza hoş geldiniz. Instagramın yeni kullanıma açtığı threads uygulamasını beğenmemiş olabilirsiniz.Threads uygulamasının nasıl silindiğini merak...

Zetlog Whatsapp Takip Nasıl Yapılır?

Zetlog Whatsapp Takip Nasıl Yapılır,Zetlog Whatsapp Takip Nedir,Zetlog Whatsapp Takip Nasıl Yapılır,Whatsapp Takip Nasıl Yapılır,Zetlog Nedir,Zetlog Whatsapp Takip Nedir, gibi sorulara cevap...

Kariyer ve Kişisel Gelişim: Başarıya Giden Yolculuk

Tabii ki! İşte "Kariyer ve Kişisel Gelişim" konusunda 1000 kelimelik bir makale: Kariyer ve Kişisel Gelişim: Başarıya Giden Yolculuk

Host Dosyası Nedir? Host Dosyası Nasıl Kullanılır?

Hosts dosyası nedir ?, bir bilgisayarın işletim sistemine ait bir dosyadır ve alan adlarını IP adresleriyle eşleştirmek için kullanılır. İnternet üzerindeki bir...